Livets små bekymmer

I dag var jag på läkarbesök. Jag fick nya mediciner och jag berättade vad jag jobbade med. Då delgav läkaren mig en berättelse.
En pojke från Afganistan som blivit arton skulle utvisas, men fick jobb som städare på det sjukhus hon jobbade på. När man arbetar får man uppehållstillstånd. Pojkens far var militär och strängt traditionell. Mamman hölls instängd i deras hus och fick aldrig lämna bostaden. Hon födde barn efter barn med mycket korta tidsmellanrum till hon en dag satte sig på en stol och bara dog där hon satt. Hon hade d-vitaminbrist på grund av att hon aldrig utsattes för solstrålning och varje graviditet krävde sin tribut av d-vitaminer. 
Kvinnor från Afganistan, Saudiarabien, Dubai, Somalia m.m. blir drabbade på samma sätt. Dessutom har dom bara ett halvt människovärde enligt sharialagarnas princip.
Nu finns det krafter här i Sverige som vill införa sharialagarna på ett mjukt sätt genom vårt demokratiska system, utan att ta till våld i första stadiet.
Vi lever just nu i en sekulär demokrati, men det har vi inte gjort så länge i ett historiskt perspektiv. Tidigare har vi lydit under Gud och Konungen. Islamismen är ju en religiös, politisk ism som gör anspråk på att ta plats i vårt samhälle. Det går inte längre att blunda för det. Nu tar man för sig av den politiska makten genom exempelvis miljöpartiet. Ett parti som välkomnar alla. Bara man säger att man tycker om djur och miljö så är man välkommen. Du kan vara en djurvänlig, nazistisk överklasskärring, en sönderrökt flummare med nej-till-kärnkraftmärke på rockslaget eller en intellektuell salafist med dold agenda.
Miljöpartiet har blivit skadligt för samhället och vår miljö.
Frågor på det?
0 kommentarer