Landet i krig

Det talas ibland om att Sverige befinner sig i ett inbördeskrig. Det hänvisas till den våg av flyktingar som kommit hit. 
Nu är det ju så att vi har lite problem med kriminella gäng med allt för god tillgång till vapen och sprängmedel. Dessa nätverk består dock av ett mindre antal personer som utgör en mycket marginell risk för den övriga omgivningen. Så något krig mot allmänheten från deras håll är inte något som drabbar särskilt många, och om det sker så är det i regel ett misstag. Dom skjuter dåligt och missar det som avses vilket då kan bli vådaskott som drabbar enskild. Detta händer dock mycket sällan.
Men trots detta så råder det ett inbördeskrig i Sverige. Detta inbördeskrig är dock inte mellan flyktingar/invandrare och svenskfödda. Det är i stället ett krig som sker på sociala medier mellan dem som försvarar demokratin och dem som inte gör det.
Sverigedemokraterna, NMR med flera riktar hat och hot mot alla som vill försvara demokrati, välfärd, jordens klimat, aborträtt, kvinnofrid m.m. Bombardemanget saknar motstycke och man undrar ibland om dessa troll verkligen är helt friska.
Det finns två olika slut på detta krig. Antingen behåller vi vårt samhälle intakt eller så tar mörka krafter över.
Frågor på det?
0 kommentarer